Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Η Metropolitan foods διοργανώνει το Creative Chef Challenge

Η Metropolitan foods διοργανώνει  το Creative Chef Challenge 

Μία ιδέα που ξεκίνησε και προχωράει με καλούς ρυθμούς δίνοντας την δυνατότητα στον Chef να μη σκεφτεί τόσο το κόστος παρά μόνο την ποιότητα.
Μπορεί να επιλέξει και να χρησιμοποιήσει ότι υλικό θέλει όσο Premium και να είναι φτάνει να μπορεί να πουληθεί το πιάτο.
Έχει λοιπόν την δυνατότητα να βάλει άσπρο χαβιάρι, άσπρη τρούφα, μπλε τόνο, kobe και άλλα premium υλικά που ο κάθε Chef θα ήθελε να έχει 
την δυνατότητα να τα διαχειρίζεται στο Menu του.

Ένα τραπέζι 12 ατόμων που θα απολαύσει όλη την γαστρονομική εμπειρία.

Απόψε λοιπόν στο Radisson Blu Park Hotel “ST’ASTRA” Rooftop restaurant-bar
Το  δείπνο του Creative Chef Challenge θα έχει παρέα τα φώτα της πόλης και θέα τα άστρα.
 Στον 8ο όροφο του Radisson Blu Park Hotel, με θέα όλη την Αθήνα και σε πρώτο πλάνο την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό βρίσκεται το St’Astra rooftop restaurant-bar

Στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου είναι και φέτος ο chef Γιάννης Λιόκας, με θητεία σε γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία. Χρησιμοποιεί ποιοτικές πρώτες ύλες και υψηλού επιπέδου τεχνικές μαγειρικής και δημιουργεί πιάτα από τη μοντέρνα διεθνή κουζίνα. 
Η εμπειρία συμπληρώνεται με τα cocktails απ’ όλο τον κόσμο αλλά και την ethnic-funky jazz μουσική, που δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα σε σκηνικό lounge, με θέα τη φωτισμένη πόλη.



Να σας συστήσω την Metropolitan foods σε όσους δεν την γνωρίζεται.
Από το 2002 στην Ελλάδα η Metropolitan υπάρχει  με έναν σκοπό,να παρέχει premium beef και σπάνια υλικά γαστρονομίας που ένας Chef χρειάζεται για να ανεβάσει το πιάτο του σε άλλο Level.
Βασικό στοιχείο της Metropolitan είναι η γνώση και η εμπεριστατωμένη κατανόηση της διαδικασίας εκτροφής του ζωικού παράγοντα.Σκοπός αυτής της ανάγκης είναι η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας.

ΗMetropolitan  επένδυσε στη γνώση η οποία γνώση υπήρξε στρατηγική επιλογή της εταιρείας , καθώς το όραμα της εταιρείας ήταν αυτό το οποίο την κατέταξε στις κορυφαίες εταιρίες εισαγωγής τροφίμων.Αυτό που είχε σαν στόχο ήταν να δημιουργήσει την μέγιστη γαστρονομική εμπειρία στο περιβάλλον ενός εστιατορίου.
Η επένδυση στη γνώση κατατάσσει την Metropolitan ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες εισαγωγής τροφίμων στην κατηγορία premium.
Η ελληνική αγορά είναι κατά πολύ πλουσιότερη σε ποικιλία ειδών άριστης ποιότητας με πιστοποίηση.
Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι όμως της Metropolitan είναι οι  πολύτιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει στους συνεργάτες της.

Κρέας

Η εξειδίκευση στο κρέας [beef] αποτελεί τον βασικό τομέα της Metropolitan καθώς έχει τη δυνατότητα να παρέχει, κατά αποκλειστικότητα, κρέας κορυφαίας ποιότητας σε παγκόσμιο επίπεδο βάσει τριών παραγόντων. Στοχεύει στην διαρκή ενημέρωση και γνώση ακολουθώντας τις παγκόσμιες εξελίξεις και τάσεις, επενδύοντας στην καινοτομία, την ποιότητα και το μέλλον, σήμερα.

Θαλασσινά

Η λειτουργία της εταιρείας ξεκίνησε με σαφή προσανατολισμό τη διάθεση premium κρεάτων, ενώ σήμερα, στον κατάλογο της περιλαμβάνονται επίσης θαλασσινά και προϊόντα delicatessen που ακολουθούν πάντα την ίδια φιλοσοφία και πρότυπα ποιότητας, επιδιώκοντας τη γνώση για τη διαδικασία αλίευσης, εκτροφής και παραγωγής από την αρχή της έως το πιάτο μας.

Delicatessen

Αξιοποιώντας την εμπειρία μας στην επιλογή κρεάτων αναπτύξαμε με μεγάλη αγάπη την συμπληρωματική διάθεση προϊόντων delicatessen. Σκοπός μας είναι η παροχή συνολικής γαστρονομικής εμπειρίας στην εστίαση ή το τραπέζι με προϊόντα που θα καρυκεύσουν, θα συνοδεύουν και θα αναδείξουν ακόμη περισσότερο τα προϊόντα κρέατος και θαλασσινών.

Η μέγιστη εμπειρία είναι προϊόν γνώσης και εκπαίδευσης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου