Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Premier Fusion! Το 4ο Premier Gastronomy Festival τα είχε όλα!



Το 4ο Premier Gastronomy Festival διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, από το Premier Luxury Mountain Resort στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.
Από τις 6 έως τις 22 Νοεμβρίου 2015, οι επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να γευθούν μοναδικές fusion γεύσεις από κάθε γωνιά του κόσμου – από την Ιαπωνία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία, την Κωνσταντινούπολη και το Άγιο Όρος. Δημιουργίες από τους πιο αντιπροσωπευτικούς σεφ, μας παρέσυραν σ’ ένα υπέροχο γαστρονομικό ταξίδι.
Η έναρξη του φεστιβάλ έγινε από την ομάδα του Premier και τον Executive Chef Σταμάτη Τσίλια, με μοναδικές γευστικές δημιουργίες tapas, υπό τις μελωδίες της υπέροχης φωνής του Georgi Petroff. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήραν οι προσκεκλημένοι σεφ για τα δείπνα degustation.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι προσκεκλημένοι σεφ ταξίδεψαν τους επισκέπτες σε μοναδικούς γαστριμαργικούς προορισμούς!
Ο Gianfranco Chiarini, ο Πολυχρόνης Δαμαλάς, ο Petar Yorgov, ο Πατέρας Επιφάνιος και ο Σταμάτης Τσίλιας μας πρόσφεραν εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες, τις οποίες απογείωσαν κυριολεκτικά τα υπέροχα κρασιά της Bibendum, της Domaine Boyar και του οινοποιείου Μυλοπόταμος.
Οι καλύτεροι σομελιέ της Βουλγαρίας μας μύησαν στα μυστικά του κρασιού και μας έδωσαν την ευκαιρία να γευτούμε υπέροχα κρασιά, στις γευστικές δοκιμές που οργανώθηκαν.
Επιπλέον, έχοντας κάνει την αρχή την περασμένη χρονιά και για δεύτερη φορά στη Βουλγαρία, διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Gastronomy Essentials εκπαιδευτικά σεμινάρια για επαγγελματίες του χώρου, με εισηγητές την παγκοσμίως καταξιωμένη σχολή Le Cordon Bleu και το διεθνούς φήμης Celebrity Chef Gianfranco Chiarini. Πιο συγκεκριμένα, ο chef Victor Perez από τη Le Cordon Bleu Madrid παρουσίασε νέες τεχνικές στη fusion κουζίνα, συνδυάζοντας τις Γαλλικές με τις Ισπανικές, στο σεμινάριο “Spanish Fusion Cuisine and Modern Tapas”. Ο Gianfranco Chiarini παρουσίασε την Ιταλική Fusion κουζίνα για μπουφέ και a la carte, σ’ ένα σεμινάριο όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μαζί με το chef και να μυηθούν στα μυστικά της τεχνολογίας τροφίμων (food science).

Με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού της Βουλγαρίας, το 4ο Premier Gastronomy Festival ανέβασε κι άλλο τον πήχη κι έχει πλέον καθιερωθεί ως το ετήσιο γαστρονομικό γεγονός στο Μπάνσκο και στη Βουλγαρία γενικότερα.


Το Premier Luxury Mountain Resort, ένα πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων και το μοναδικό μέλος των Small Luxury Hotels of the World στη Βουλγαρία, βρίσκεται στους πρόποδες του Όρους Πίριν, στο Μπάνσκο. Κάθε ένα από τα 111 ευρύχωρα δωμάτιά του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει έναν αέρα κομψής πολυτέλειας, ενώ τα δωμάτια της Premier Collection ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Τα δύο εστιατόριά του, το “Amvrosiaa la carte, με το ολοκαίνουργιο concept του Butcher Modern Cuisine και το “Dionyssosbuffet θα σας προσφέρουν μοναδικές, αξέχαστες γεύσεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση, ενώ στο “Nectarbar μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας ή να δοκιμάσετε το νέο  Tapas Menu. Το “Le Spa”, με τις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Το Premier Luxury Mountain Resort ανανεώνει το ραντεβού του για τον επόμενο Νοέμβριο, με το 5ο Premier Gastronomy Festival, με νέο concept και ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!


Μείνετε συντονισμένοι για τα νεότερα…. Οι εκπλήξεις εδώ δεν τελειώνουν ποτέ!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου